9200000030370521

 

Ik ben bij je

Sia Heeregrave leert haar moordenaar kennen in de tweede. Op een dag komt hij als nieuwe leerling de klas binnen. Zijn naam is Darko Krezla en hij is afkomstig uit Bosnië. Samen met zijn vader is hij vanwege de Balkanoorlog naar Nederland gevlucht. Sia is meteen gefascineerd door de jongen met de ondoorgrondelijke, duistere blik in zijn ogen. Wat gaat er om in zijn hoofd? Wat heeft hij meegemaakt? Steen voor steen breekt ze de muur af die hij om zich heen heeft gebouwd. Aarzelend vertelt hij haar de eerste, gruwelijke oorlogsverhalen … later volgen er veel meer. www.clavisbooks.com

 

 

 

10257961_1353003118153301_210532920551858480_o

Lees hier een interview dat Fleur Stiels voerde met Lorna Minkman in december 2015: interview

 

Jongensdroom

 

Jongensdroom

David is verhuisd; in de sportschool komt hij Tess tegen, die bij hem in de klas blijkt te zitten. Tess wordt verliefd op David, maar blijft ze dat ook als hij vertelt dat hij als meisje is geboren? En hoe reageert Menno als zijn beste vriend geen jongenslichaam heeft? Harde kaft, 214 pagina’s. Uitgeverij Lannoo. Stuur mij een bericht als je een exemplaar wilt kopen.

 

VADER-IN-DE-VERTE-1

 

Vader in de verte

Scott ontmoet tijdens een wandeling met zijn hond het meisje Julia op een kerkhof. Aan het graf van haar moeder leest Julia een brief die haar moeder haar heeft nagelaten. Daarin staat dat haar vader nog leeft. Julia’s wereld staat op z’n kop. Ze is vastbesloten hem te vinden. Hij blijkt helemaal in Ierland te wonen. Zal hij blij zijn met dit onverwachte bezoek? Harde kaft, 182 pagina’s, uitgeverij Lannoo. Uitverkocht!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.